Midsommarhälsning

Idag vaknade jag av vår lilla tjej fortfarande hade kvar sin feber,som började igår morse!! Ingen midsommarstång för oss idag alltså! Har ett underbart sommarväder här hos oss, visst, det blåser lite, men varmt är det!!! Idag blir det sill,nubbe och jordgubbar! Ikväll skall vi lyxa till det lite,med en massa gott!!!
Till er alla säger jag.......
En försmak av midsommar


Idag var jag och de stora killarna, de vill säga mina två söner, och handlade mat inför midsommar, medans lillasyster var på midsommarlunch hos sin dagmamma! Kan ju tala om att efter ha varit på Ica Maxi i en timma, är jag glad att jag gjorde det just idag!!!


På midsommar blir det traditionsenligt sill och nubbe!!!

UR - FIN

Den 5 juni var inte "bara" min bröllopsdag, utan även min 35-års dag!! Min då, blivande man hade det lite krångligt med att komma på en bra present...Måste erkänna att jag gav honom hjälp på vägen!:-)
Är numera lycklig ägare till denna urfina klocka!!

 

Tack hjärtat!!


GOODIEBAG

Jag är med och tävlar på:


http://fattybom.se/2010/june/vinn-en-glassig-goodiebag.html


Kärlek från SVEA

*pling*....sms, jag har paket och hämta ut!!
Har beställt dessa godingar från SVEA, och kan tala om, nu när jag hämtat ut dem...de är så SNYGGA!!!!! Det är verkligen kärlek från SVEA!!!!
Linn tee whiteLeona bag navy
bilderna hämtade från:http://www.sveasvea.se/

Måste även tillägga att det var mycket snabb leverans, och jättefin service!! TACK!

Söta gubbar

   

Denna helg har varit min arbetshelg, mycket tråkigt att gå till jobbet när resten av familjen är lediga!!!
Vi har dock hunnit med en del mys ändå! I fredags åt vi gott och hade färska svenska jordgubbar. Doften av svenska jordgubbar är nästan obetalbar, helt fantastiskt underbart! Dessa jordgubbar var (dyra) så goda, så det blev en tur till affären idag igen för ytterligare ett paket!! *MUMS*


Grattis Victoria & Daniel!!

Det är väl ingen som missat eller kunnat undgå dagens stora händelse, bröllopet mellan Victoria och Daniel!!
Måste säga, när man ser tv`s sändningar, stämmningen i Stockholm och galan från konserthuset igårkväll, det känns härligt att vara svensk!!!!!!!
               
              

GRATTIS VICTORIA & DANIEL!!!!!!

TACK

Det finns så många som har varit involverade i vårat bröllop, på ett eller annat sätt! Det finns så många vi vill tacka, för att ni gjorde våran dag till det ljusaste minne, en dag vi kommer bära med oss i våra hjärtan resten av våra liv!!!
     Petra och Sten med familjer, för att ni ville dela hela resan från planering till dagen D. För att ni är våra finaste vänner till vardags. 
     Dan, för den fina sången i kyrkan.Det fanns aldrig något annat val!! :-)
Jörgen, tack för lyxig bilfärd!!!
     Fredrik, du är en klippa, den bästa barnvakten man kan tänka sig!!!Du gjorde våran hotell vistelse möjlig!
Våran finaste präst, Katarina, du kommer alltid ha en plats i våra hjärtan.
   
Jenny  för allt vackert pyssel.
Cecilia och Tobias, för att ni finns och ville dela våran dag med oss!!!              

Vi vill också passa på att tacka alla fina vänner,arbetskollegor och släktingar, som efterhand gratulerat oss.
TACK ALLA!!!

BRÖLLOPSDAGEN, 5 JUNI 2010

Så, då var man äntligen fru till världens finaste man, Henrik!!!! Den 5 juni, på min 35 års dag, blev vi vigda i Bleketkyrkan  här i Uddevalla.  Har verkligen massor av fina minnen att berätta, och det kommer jag också att göra den närmsta tiden blandat med vardagliga ting och händelser!!

          

Dags att sova!!

Nu är allt äntligen färdigt inför morgondagen, endast skönhets sömnen återstår!!! Snart är jag fru ******!!
Har glömt  att berätta, fick glädjande besked häromdagen. Efternamnet som vi lämnat som förslag hos PRV är godkänt att användas, om ingen motsätter sig detta, så om 4 veckor får vi svar!!! Nej, nu måste jag sova...imorgon skall jag äntligen få gifta mig med mitt livs största kärlek, min bästa vän och livskamrat!!!

Tillsammans med våra barn är vi oslagbara!!!!!!
Till min älskade familj..ni är det finaste som finns!!!!!!!!
Återkommer på söndag med detaljer!!!!

               

Bilden är tagen från våran eftermiddagsfika i alla bröllopsbestyr tidigare idag!!


Dan före dan!!!!

Idag blir det till att stämma av morgondagen!!Skall strax bege mig till floristen, för att hämta blommor till tårtan samt blommor till servetterna! Skall stämma av med fotografen,gå igenom rekvisita. Pojkens väst skall hämtas, som är hos sömmerska,då den var för vid!! Mina kläder, min m2b samt näbbklänningen hänger strykna och fina-redo att användas!!!
     Ja...listan kan göras hur lång som helst,hoppas allt är klart i eftermiddag,för ikväll skall det grillas och njutas av vädret!!!!!Ha en fin dag där ute!!!!

 
  
            

Näbbklänningen kommer från Lindex. Från början var det paljetter i livet, detta har en sömmerska bytt ut samt att det är tyll i underkjolen nu - för mera vidd!!!Resultatet blev sockersött!!!
Skorna kommer från Kavat.


Fina fingrar..

Idag har jag för första gången i mitt liv, men absolut inte sista, varit och fixat mina naglar!!!!
Valet av naglar var inte svårt,fransk manikyr gick bort med en gång, dels för att jag inte tycker det är snyggt helt enkelt, och för att det ser tillgjort ut!! Jag vill att det skall se mer äkta ut, men det där är som så mycket annat, en smaksak!!! Jag har bra naglar i grunden, så de bättrades bara på, härdades och lackades..och så en massa facktermer där emellan som jag inte begriper!! :-) Valde en svagt rosa nyans-resultatet blev...JÄTTEFINT!Dessutom hade jag en jättetrevlig stund  på shortcut!!

                     
 


Sena nätter...

Så här dagarna innan bröllopet, när man egentligen behöver som mest sömn,blir det sena nätter!!!
Igår (natten till idag)  satt jag uppe till 01.30 och pysslade med en del bordsdekorationer, som jag imorgon skall köra ut till restaurangen. Ljus som pyntades upp lite, servetter som rullades och fick rosa rosetter på sig, dessa skall också smyckas vidare med rosa brudslöja, men det gör jag först imorgon.
     Vid varje kuvert kommer det också att ligga små rosa organzapåsar fyllda med Anthon Berg choklad.


    

   
Volvo såklart.....

Eftersom vi valt att ha bröllopet hemligt,med endast några få inbjudna,så ställer det ju till det lite i bröllopsplaneringen! Vissa saker är problematiska att smyga med..men vi har klarat oss bra!!!Bara några dagar kvar nu!!!! Vi har disskuterat fram och tillbaka hur vi skall förflytta oss från kyrkan till restaurangen.  Vi är lyckligt lottade som har fina vänner, och min tärnas sambo har fixat med en volvo c70, en silvrig fin (passar ju in på vårat färgtema!!)Att folk kan se oss efter vigseln gör oss inte så mycket, då är vi ju gifta!!!!!!

                         

Bild kommer från:http://www.bilia.se

RSS 2.0