Vackra rosor!

För drygt en vecka sedan fick jag en jättefin bukett blommor av min man och mina barn! Det var en bukett med huvudsak dessa blodröda rosor i,  men även lite andra sorter. Idag tog jag en bild på rosorna, och se vilken fin kvalite...De börjar synas lite i kanterna på rosenbladen, men annars har de hållt sig helt fantastiskt!!! Tack min älskade familj för fina blommor!!!


Husvisning!

Idag har jag , efter en veckas uppehåll (då hon varit sjuk), umgåts med min närmaste och bästa vän, fina P! Hon och hennes sambo har precis byggt hus, som snart står inflyttningsklart! Idag fick vi oss en husvisning, och jag kan avslöja att det blir jättefint!!! Tog med mig kameran,  men vill inte lägga ut några bilder på själva huset i sin omgivning, då jag tycker att de själva skall få visa upp det!! Hursomhelst, här kommer lite bilder på tapetvalen de gjort i de olika rummen! Jag gillar skarpt tapeten som tonårsdottern skall ha i rummet!!! HUset, som är av modellen Oden, från Älvsbyhus, gör sig verkligen jättefint på deras tomt! Lycka till med huset och med eran gemensamma framtid i det, kära vänner!!!

 

Kökstapeten                                 Tapeten som sitter  i entren & hall



Inte svårt att lista ut att det är dennna tapet som kommer att sitta som fondvägg i tonåringens rum!!!!

Kärrstegens Gård

Idag har vi haft min syster och hennes kille på besök. Det blev grillning och sedan ett besök till Kärrstegens Gård i Ljungskile, dit även grannarna följde med (med undantag av våra män!!) För er som inte har varit där, åk dit!!! Det är absolut värt ett besök, och där finns något för alla!! Vi hade med oss våra barn, så det blev inte så mycket tid till att gå i den takten man ville!! Barnens ben gick naturligtvis till godisavdelningen!!! Det får bli ett besök till veckan igen, utan barn!!! Med hem i påsen fick jag i allafall te!!!



 

Babymys....♥

Idag vaknade jag av att mina kära grannar ringde på dörren. Hade lovat dem att passa deras döttrar medans de körde bilen för service!! (det är så härligt när man kan hjälpas grannar emellan!!) I början av juni fick de en välskapt  liten tös, som jag inte haft tillfälle att få riktigt gosa med, men idag blev det av!!!!!



Det är fantastiskt egentligen hur små de är, så mjuka och lena!!!Grattis kära grannar till er lilla dotter!!

En liten killes dröm.

Idag har en liten killes dröm gått i uppfyllelse. Min tennis spelande son fick idag spela dubbel med Anders Järryd och Henrik Holm! I helgen är det Gullmarsstrand Classics of Champions , så idag var det uppvisning och autografskrivning på Torp.




Tre generationer lek!!!

Idag var jag och barnen (de två minsta) hos min mans farmor och hälsade på! Hon är 94 år och en helt fantastisk människa!! Hon besitter så mycket klokhet,visdom och så många berättelser att det gör ont att inte ta sig tiden att åka och hälsa på henne oftare!!! Klok som hon är, förstår hon ändå vad hon betyder för oss ♥ och för min man!!!

I hennes garderob förvarar hon sin sons, gamla leksaker, som min mans farfar har gjort!!!!Blev det krångligt??? Dessa leksaker har alltså min svärfar,min man och nu mina barn lekt med!!! Detta är absolut värt sin plats här på bloggen!!!

 


Min klänning..Tack Elisabeth för bästa servicen!

Nu har jag varit gift i 1 ½ månad, allt känns fortfarande nytt och varmt, så man har inte hunnit att smälta allt ännu, alla intryck och all fin hjälp man fått på vägen!

Satt precis på verandan, tog mig ett glas rose i värmen. Barnen har precis lagt sig, så det var den första riktiga lugna stunden för dagen...plötsligt kom det ett sms! Vad glad jag blev när jag fick se vem det var ifrån, Elisabeth från
Åkermans . Denna fina och snälla kvinna skickade ett sms och tackade för dagens ros, som vi satte in i Bohusläningen strax efter vårat bröllop!! Elisabeth har med all sin kraft,energi och själ lagt ner ett jättearbete för att hjälpa mig och min man att få det bröllopet som vi önskade! Allt ifrån min brudklänning, till skor,barnens västar och detaljer som betyde något för oss!  Tack finaste Elisabeth, fortsätt jobba i samma anda, det betyder mer än du anar!


Min brudklänning, min drömklänning som Elisabeth hjälpte mig att beställa hem och sy in kommer från svenska märket Nixa och heter I0509.  Vad finns att säga mer än att det verkligen var och är min drömklänning. Det var med sorg jag tog av mig den på bröllopsnatten!! :-)




Ett svalkande tips...

Ett svalkande tips i sommarvärmen, eller varför inte till en grillad köttbit?!



Sommarcider från Rekorderlig, päron med smultron/kiwi smak!!

Har man sagt en sak så har man.....

Igår var inte vädret vad vi hade hoppats på, regn,regn och åter regn! På vädret sa de att regnet även skulle hålla i sig som idag, så då lovade jag barnen att vi skulle ha storbak,  kanelbullar!!!
     När vi vaknade i morse, av att solstrålarna letade sig in mellan persiennerna, så försökte jag övertala barnen att ta det här med bullbak någon annan dag..men NEJ!!! Det var bara till att stiga upp och sätta degen!!!


 
Unisex-formar med både                     Inga bullar utan mjöl!!
prinsessor och sjörövare!!

 
Duktiga barn, som trots sol, hellre ville baka än åka till stranden!!

Semester i dubbel bemärkelse!

Kom på mig själv med att inte uppdaterat bloggen på ett tag!! Just nu är det väldigt svårt att få tiden att räcka till!
Här på västkusten har vi haft jättefint väder, som gjort för stranden,bad,utflykter och familjemys! Har massor att berätta, naturligtvis, och har tagit jättemycket fina bilder! Så jag måste be er om att hålla  ut..:-), det kommer inlägg..bara inte lika ofta under sommarmånaderna!!!!

Hoppas att ni, liksom jag, njuter av vårat svenska sommarväder och att ni verkligen kopplar av!!
Kram Maria



Bilden är tagen i våran trädgård för ett par dagar sedan! Kaprifolen står i full blom, och den doftar undebart!!!!

Ett glas rosè!!!

Ikväll gör jag sista arbetspasset på 7 veckor!!!!!!!!Lyckligt lottad gör jag det med en ordinarie personal (inget fel på våra vikarier, de är värda sin vikt i guld!!! ;) ). Tänker efter jobbet avnjuta ett glas kall rosè med jordgubbar och mörk choklad...¨åhhh, vad livet är underbart!!!!!!!

Trevlig semester till er alla!!!!


 

  Jacob`s  Creek- Shiraz Rose, rekommenderas verkligen!!

Lilltjejen hos frisören!

Idag var det lilltjejens tur att bli sommarfin i håret. "Min" duktiga frisör  fixade naturligtvis till henne, och det var en mycket glad tjej som satt och kvittrade i bilen på väg hem! Efter att ha fått en fläta, rosa färg och glitter var lyckan total för en liten prinsessa!!!




Sommarlov!

Imorgon är det sista dagen för barnen på fritids respektive dagmamman! Lilltjejen som går hos dagmamma, världens bästa dagmamma dessutom, var idag och lämnade över en liten present!!



Bag-in-box i form av en väska med vitt vin och ett eget tillverkat kort!



Imorgon går vi alltså på semester, och hoppas på en lång härlig sommar med mycket sol!!!



VIGSELRINGARNA

Kom på att jag glömt att visa våra vigselringar. Vi valde bägge att ha varsin vigselring, så nu bär vi två ringar båda jag och min man. Förlovningsringarna är likadana som min mans vigselring, den släta till vänster!

Måste säga att det är en otroligt skön känsla att bära två ringar, blir så otroligt lycklig när jag tittar på mitt finger och kan komma på mig själv med att sitta och le!!



 

Min första månad som gift!

Idag har jag och min älskade man varit gifta i en månad. Det har varit en alldeles underbar månad, men även omtumlande, då det hänt så mycket under så kort tid. Det var så mycket planering inför den stora dagen och resan som följde direkt efter,så när bröllopet var över, fick man helt plötsligt så mycket tid över till annat!!
 Nu väntar en lång,solig och varm (förhoppningsvis) sommar med en massa mysiga kvällar,utflykter och familjemys! Kan bara sammanfatta månaden som varit..UNDERBAR!!



Tårtan - resultatet.

Här kommer lite bilder på vår fina bröllopstårta. Som jag skrev tidigare  , den kommer att bli jättefin, och här har ni den! Det är en chokladtårta med jordgubbsmousse, verkligen fantastiskt god. Den kommer från,  om ni frågar mig, Uddevallas godaste konditori!










Brudfrisyren, resultatet!

Bröllopsfrisyren gjorde jag hos finaste Jessica på Shortcut.  Skrev om konsultationen hos Jessica tidigare
,och jag kan bara säga att  jag är jättenöjd med resultatet. Kan verkligen varmt rekomendera denna frisör, som får en att känna sig speciell varje gång man besöker henne!!Tack Jessica för att du la ner så otroligt mycket känsla och hjärta i min frisyr!











Mandeldesign

Kläder nyheter



Måste bara tipsa om mandeldesign! Världens bästa webshop, ja de har en butik i Göteborg med...men det är tyvärr inte min stad!! Jag är ett stort  fan av märket Object, vilket de har i butiken, på webben. Ett stort plus är deras snabba leveranser,otroligt bra service och att webshopen är uppbyggd som en blogg! Kolla in sidan, jag lovar...ni kommer titta fler än en gång!!!

Nu är det dessutom REA på mandel!!!

                                   

                                

Kalas dag.

Idag vaknade jag av att det ösregnade ute. Måste faktiskt säga att det är skönt, för efter gårdagens värme kan man behöva svalka. Idag är det kalas dax för lilltjejen, något hon naturligtvis sett fram emot mycket.

                          

         Klänning från Rockefella, leggins från Åhlens och skorna från Kavat.


                             

                               Egendesignat kort med material från Panduro. 
 
                            

                            Naturligtvis blev det rosa papper, då jag har en rosa tjej:-)
 

Fler bilder från bröllopet.

Det har varit tyst ett tag nu...midsommar, en sjuk dotter och jobb,kombinerat med varmt och skönt väder har tagit den största delen av min tid. Snart  går jag på semester,så det kommer bli mer bilder från bröllopet,detaljer m.m Kommer även bjuda en del på min vardag!!! Här kommer två kort till från bröllopet. På det nedersta kortet
är "våran" präst Catarina med- en helt underbar människa!!Trevlig helg alla!!


                


RSS 2.0